Bemutatkozás

Üveges Gábor vagyok, és nagyon örülök, hogy meglátogattad az oldalamat, így kapcsolatba kerülhetek veled.

1987. óta foglalkozok az IT/Telekom területtel, kezdetben számítógép-karbantartóként, később mint rendszermérnök. A PC-k és számítógép- hálózatok után 1998-ban kezdtem foglalkozni Cisco eszközökkel, majd a 2000-es évek elején csatlakoztam a cég képzési rendszeréhez, melynek keretében több területen is Cisco minősítést szereztem. Dolgoztam tervezőként (Pre-sales & Design) és támogatóként (Support) egyaránt.

Később kicsit eltávolodtam a gyakorlati műszaki feladatoktól, és előtérbe került a projekt- és erőforrásmenedzsment. Ekkor elvégeztem az MBA menedzser szakot a Corvinus Egyetemen.
2009. után az értékesítés vált a fő tevékenységemmé, 2014-ben pedig elkezdtem weboldal készítéssel és online marketinggel foglalkozni.

Abban tudok Neked is segítséget nyújtani, hogy ha van egy terméked vagy szolgáltatásod, és azt az Interneten akarod értékesíteni, vagy csak egyszerűen egy webes jelenlétet szeretnél. Lehet ez egy bemutatkozó személyes oldal, egy családi, vagy a hobbidat bemutató oldal is. Ha egy online értékesítési csatornát szeretnél, vagy ha nincs olyan tevékenységed, amit az Internetre vihetnél, de szeretnéd, hogy legyen, akkor hogyan kezdj hozzá.

Az én célom az, hogy sikerre segítselek az üzletedben az Internet felhasználásával, bármivel is foglalkozol. Az emberek emberektől vásárolnak… A szimpátia és a bizalom felépítését tudod elkezdeni itt. Tapasztald meg Te is, hogyan változtatja meg az utadat, ha online jelenléttel és az Online Marketing eszközeivel támogatod az üzletedet!